Project Description

Luxe keuken in uw appartement tijdens uw vakantie

De luxe keuken is van alle gemakken voorzien met een vaatwasser, grote koelkast met aparte vriezer, elektrische kookplaat en oven. Ook staat er in de keuken een waterkoker, broodrooster, mixer en blender. Voor een goede koffie is er een Nespresso apparaat waarvan de cupjes in elke supermarkt te verkrijgen zijn. In de keuken vindt u voldoende servies, glazen, bestek en pannen om een heerlijke maaltijd te bereiden tijdens uw vakantie.

Winkels op loopafstand

Op loopafstand van ons vakantieappartement vindt u een goede slager, bakker en groenteboer. Ook zijn er meerdere supermarkten gevestigd. In de avonduren is de visboer open voor de verkoop van dagverse vis. Alle winkels zijn in het zomerseizoen 7 dagen per week geopend. Buiten het zomerseizoen blijven de supermarkten ook de hele dag open. De kleinere winkels houden dan vast aan de siesta van 14:00 tot 17:00 uur.

Restaurants op loopafstand

Geen zin om te koken? Aan de boulevard, op 5 minuten lopen van uw vakantieadres, vindt u meerdere restaurants. Van typisch traditioneel Spaans tot de modernere en lichte keuken, tot aan pizza’s en Spaanse tapas. Voor de Hollandse gast goed om te weten, Bar Tucan verkoopt ook broodjes kroket.